Magámszemélyeket nem szolgálunk ki!

×
 x 

0 Products

Rendelés menete

Regisztráció jóváhagyása után lehetséges vásárolni a webáruházban.

Webáruházas megrendelését követően kollegánk telefonon felkeresi Önt, hogy visszaigazolja rendelését melyben egyeztetnek a termék érkezésének várható időpontjáról, pontos áráról, garanciáról. Amennyiben többszöri próbálkozás után sem tudjuk elérni Önt a megadott telefonszámon úgy megrendelését töröljük. Amennyiben a készülék jelenleg nincs raktáron vagy nem elérhető, úgy kollégánk tájékoztatja az Önt a szállítás későbbi időpontjáról.

A rendelés státuszáról E-mailen keresztül folyamatosan tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat. Csak az általunk, telefonon sikeresen visszaigazolt megrendeléseket áll módunkban teljesíteni!

Telefonon történő rendelés esetén (Hétfőtől Péntekig 9-16 óráig, szombaton és Vasárnap Zárva), kérjük, a gyorsabb ügyintézés érdekében előre válassza ki a kívánt modellt, színt, garanciát a kínálatunkból. Rendelés felvételéhez szükség lesz személyes adataira. A számlázáshoz, és szállításhoz a (cég)nevére, telefonszámára, (székhely)lakcímére, és a kiszállítási címre.

 

Szállítás, Fizetés

A megrendelt terméket előre utalással vagy átvételkor készpénzzel fizetheti ki. amit a GLS Futárszolgálat szállít Önnek.  A kiszállítás az ország egész területén ingyenes.

Készülék információk, árváltozás joga

A honlapon feltüntetett készülék információk tájékoztató jellegűek a gyártó által kiadott leírásokon alapulnak de, eltérések előfordulhatnak melyekért felelősséget, nem vállalunk! Az értékesítési csomag tartalma gyártási régiókként változhat! A HU és Gyártói garanciával forgalmazott készülékeket 1 illetve 2 év teljes körű garanciával, (*)Magyar nyelvű menüvel, összes gyárilag csomagolt alaptartozékokkal, dobozában értékesítjük, az alapcsomagok tartalma színtől és garanciától függően változhatnak!

(*) Ezekről kollegáink telefonon és e-mailben minden esetben tájékoztatást adnak! A www.profigsm.hu honlapon feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek és az árváltozás jogát fenntartjuk! Egyes színek árai eltérőek lehetnek! Áraink forintban értendőek! Amennyiben az Ön által kiválasztott készülék ára más erről minden esetben telefonon tájékoztatjuk. Amennyiben minden erőfeszítésünk ellenére hibás ár kerül a Web áruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert. általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszer hiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1"Ft-os árra, akkor a szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.Dividdok TelCégünk telekommunikációs eszközök nagykereskedelmi forgalmazásával fogolalkozik. Csak viszonteladókat szolgálunk ki. Az oldal bizonyos funkciói és a termékek ára csak regisztrálás után érhető el. 

A regisztráció után, a munkatársunk a lehető legrövidebb úton felveszi önnel a kapcsolatot.

Pop Up Panel

Here is the pop up panel you can use to promote any product or products that you think your customers should see at the very bottom of the website. You can use 6 different modules positions between intro-1 and intro-6.

215,00 €

FIND OUT MORE BUY TODAY!


TOP